All about Linda


Het theater is voor mij de meest magische plek op aarde.

Een willekeurige ruimte die in alles kan veranderen, gewoon omdat wij dat met elkaar afspreken. En waar je, door wat er gespeeld wordt, even uit de werkelijk wordt gehaald òf je juist heel erg de spiegel voorgehouden wordt.

Ik ontdekte de magie als zevenjarig meisje in mijn eerste balletvoorstelling en het heeft me nooit meer losgelaten. 

Na ruim 20 jaar als “amateur-met-een-professionele-instelling” te hebben gespeeld in dans-, toneel- en musicalproducties, besloot ik in 2015 mijn hart pas echt te gaan volgen. Ik heb mijn toenmalige functie als manager bij een bank opgezegd en ik ben begonnen aan het professionaliseren van mijn passie voor theater.

In juni 2019 studeerde ik af aan Theaterschool De Trap waar ik de vierjarige opleiding Theater en Toneel heb afgerond. Ik ben afgestudeerd als acteur, maar op De Trap leer je meer dan dat. Zo heb ik tijdens mijn studie voorstellingen gemaakt en geregisseerd en leer je alles wat er komt kijken bij een productie. En ook die onderdelen van het vak wil ik nog verder onderzoeken.

Vervolgens heb ik een diploma als trainingsacteur waarin ik ook nog mijn 20-jarige ervaring in het bedrijfsleven kan meenemen in de rollenspellen.

Ik ben dus beschikbaar voor allerlei soorten opdrachten!

En volg mijn website of social media pagina's om op de hoogte te blijven van alles waar ik mee bezig ben!